Retail

Aangenaam, ik ben lola

Een speciale appel verdient een speciale naam. Lola is zo’n appel! 16 jaar geleden kruiste de heer Ir. P. De Sonnaville de Gloster met de Meiprinses. Vervolgens werd dit gekruist met de Elstar, met als resultaat: Lola! Lola wordt tegenwoordig geteeld in Nederland en omringende landen.

Speciale weerstand

Lola is de geregistreerde merknaam van het vrije appelras Maribelle. Lola is nauwelijks gevoelig voor ziektes, waardoor het gebruik van pesticiden sterk wordt verminderd. Lola kan geteeld worden in elk productiegebied, steeds meer fruittelers kiezen dan ook voor Lola!

Speciale smaak

Lola is niet alleen herkenbaar door haar speciale felle roze kleur, maar haar smaak is ook onvergetelijk. Sappig, stevig, fris en zoet door het hoge natuurlijke suikergehalte. De smaak en textuur trekt een grote groep enthousiasten aan. In recente smaakproeven kwam Lola als lekkerste uit de test!

Speciaal uitstalleven

In vergelijking met andere appelrassen, heeft Lola een uitzonderlijk lange houdbaarheid. Buiten, in winkels en zelfs thuis in de fruitschaal houdt Lola voor een zeer lange tijd haar smaak en textuur.

 

Lang beschikbaar

Lola wordt geplukt vanaf oktober en is te koop van december tot en met augustus. De originele Lola heeft altijd een sticker. Verpakking kan worden aangepast. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

 

Download retailfolder:


Download hier